Известие

Collapse
No announcement yet.

тъмно сиво черен пушек от ауспуха?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А бе да не е таен дизел тоя двигател и за тва да цепи мрака с тоя пушек?
    www.facebook.com/workshox

Comment

значи направи ми впечатление да пуши откакто смених маслото (маслото е selenia gold) а разхода на масло е доста голям около 600гр на 1000км а акъв разход дали е от гумичките незнам ще ги сменя и ще пиша за резултата

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        А бе да не е таен дизел тоя двигател и за тва да цепи мрака с тоя пушек?
        Не цепи мрака а го прави от ауспуха

Comment

Ами харчат си машините щото на старо ги вземаме, а и километрите които са навъртели са си множко за 10W40 било то Selenia или друго. Наливай по-гъстичко и минерално и харча ще понамалее. Айде

Comment

Първоначално публикувано от 2000 Turbo
            Ами харчат си машините щото на старо ги вземаме, а и километрите които са навъртели са си множко за 10W40 било то Selenia или друго. Наливай по-гъстичко и минерално и харча ще понамалее. Айде
            не съм напълно съгласен защото имам нов сет ибиза 1.4 16v (купен е нов 2002) и сега е на 40000 още след първата смяна на маслото мисля че беше на 8000 или на 15000 почна да ми гори по 1 л на 8000-10000км маслото е репсол коппетишън и ми го слагат в сервиза на аутотехника заради гаранцията
            а също имам ланча капа 1995 2.0 20 v която изобщо не гори масло селения 10 w 40 а и двигателя рабори доста по добре от този на сеата

Comment

записах си час за ремонт във вантотрейд и се надявам след това да е наред всичко

Comment

145 1.4TS

Днес забелязах и аз, че при пелене сутрин излиза такъв пушек ама моя майстор каза, че това било нормално за Алфите и просто харчела малко повече масло и нямало проблем. Каза да си карам яко и да не се плаша ама след като прочетох тук някой неща започвам да се замислям дали е прав.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Re: 145 1.4TS

Първоначално публикувано от moni_bul
                  Днес забелязах и аз, че при пелене сутрин излиза такъв пушек ама моя майстор каза, че това било нормално за Алфите и просто харчела малко повече масло и нямало проблем. Каза да си карам яко и да не се плаша ама след като прочетох тук някой неща започвам да се замислям дали е прав.
                  виж темата наличие на масло в смукателния колектор там е написан какъв беше проблема при мен, сега не изпушва при никакви ситуации така че не е нормално да пушиhttp://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...asc&highlight=

Comment

Working...
                  X